Meet the Team

Michael Viegas

Michael Viegas

PhD

Investigador em Nutrição de Peixe[ Researchers ]

Michael Viegas has degree in Biochemistry, a MSc degree in Molecular biology and Microbiology and a PhD in Animal Science, with a specialization in fish nutrition. Michael has worked for many years researching different aspects of marine teleost fish’s skeletal biology by using model animals and in vitro and molecular biology tools. Currently he works as a researcher, participating in the design and implementation of experimental assays, as well as diet analysis and biochemical and molecular parameter measurements in fish and shrimp. He joined S2QUAcoLAB in January 2022.

michael.viegas@s2aquacolab.pt

Team

Alexandra Marques

Projetos Pos-award

Ana Calafate

Apoio à Gestão e Secretariado

Andreia Pinto

Comunicação e Marketing

Bárbara Requeijo

Técnica de Aquacultura

Carole Gonçalves

Técnica de Aquacultura

Catarina Braga

Investigadora em Invertebrados Marinhos

Cátia Marques

Coordenadora Científica

Débora Varela

Técnica de Biologia de Celular

Inês Freitas

Técnica de Biologia Molecular

Inês Guerreiro

Gestão de Recursos Humanos

Inês Lopes

Bolseira

Iris Silva

Investigadora em Biologia Molecular

Joana Rosa

Investigadora em Sistemas 𝘐𝘯 𝘷𝘪𝘵𝘳𝘰

João Janeiro

Investigador em Tecnologias Emergentes

João Silva

Bolseiro

Joaquim Conceição

Junior Designer

Jorge Carlier

Técnico de Laboratório de Química

Letícia Domingues

Responsável Financeira

Lídia Nicolau

Investigadora na área da Formação

Mafalda Rocha

Técnica de Aquacultura

Maria Alfaiate

Business Innovator e Coordenadora de Marketing

Morgana Angelo

Técnica de Laboratório

Pedro Pousão-Ferreira

Presidente da Direção

Priscila Goela

Gestão de Projetos Pre-award

Raquel Quintã

Investigadora em Biorremediação e Algas

Renata Gonçalves

Investigadora em Ambiente e Aquacultura Sustentável

Rui Sousa

Técnico Veterinária

Sandra Ramos

Investigadora em Reprodução

Sónia Silvestre

Contabilista Certificada

Tatiana Varela

Bolseira

Subscribe to our Newsletter

Go To Top